HB-Technik

Предлага пълната гама от машини и съоръжения за съхранение, дозиране и транспортиране на суровини - силози за брашно в различни конфигурации: външни и вътрешни, за всякакви помещения, с обеми по желание на клиента, програмно управление, вкл. кодово задаване на рецепти и автоматично дозиране на компонентите – прахообразни и течни. Предлага и системи за приготвяне и дозиране на предфермент. Изпълненията на продуктите на фирмата са от специални стомани и материали, разрешени за хранителни цели, които съответстват на всички евростандарти. Фирмата е на световно ниво и работи за страни от Европа, Америка и Азия.


Rheon

Японската корпорация Rheon е водещ производител на автоматизирани машини за хранително-вкусовата промишленост. Rheon е пионер в инженеринговите технологии със своите авангардни и патентовани техники за екструдиране, делене и разтегляне на тестото.

Rheon Европа, базирана в Дюселдорф, разполага с две лаборатории за проби на суровините и предоставя индивидуални възможности за тестване и персонализиране на продуктите на всеки свой клиент.

Rheon предлага машини за формоване на хранителни продукти, механизирани линии за претегляне и разделяне на тестените платки и заготовки, както и линии за промишлени и средноголеми предприятия.

С патентованите си технологии и иновативни решения като Gravimetric Method®, V4 Stress Free® Series и системата „От тестото до хляба“, Rheon е водеща в ефективното и творческо създаване на хранителни продукти. Rheon предоставя възможност на своите клиенти да създават храни с артистичен вид, индивидуален вкус и качество на домашно приготвена храна.

Основните направления на Rheon са:

  • Сладкарски и захарни изделия
  • Протеинови барове и здравословни храни
  • Месни изделия, кнедли и др.
  • Хляб и различни видове тестени изделия

SVEBA DAHLEN

Предлага пълната гама от машини и линии за производство на хляб, закуски, пици, сладкарски продукти и други, както за индустриалното, така и за занаятчийското производство. Тя е предпочитан партньор заради високото качество и надеждност на оборудването, което предлага, поради което се е наложила сред производителите от бранша в Европа, Америка и Азия.


WERNER – PFLEIDERER

Световно признатият лидер в производството на машини, съоръжения и технологични линии за хлебопроизводството и сладкарството.


DIOSNA

Надежден и компетентен партньор при избора на оборудване за тестозамесване. Фирмата предлага решения за всеки производител – от лабораторни миксери, през миксери за малки и средни обекти до напълно автоматизирани инсталации. През далечната 1968г. фирмата патентова новото си откритие – миксер с работни органи тип ‘’ WENDEL”, който е подходящ за всички видове теста, подобрява ефективността, интензитета на замесване и производителността.


BEOR

Фирмата предлага технологични линии за производство на багети и хляб "Чабата", машини за водно надрязване на тесто, както и различни иновативни решения за автоматизация и роботизация на производството. Фокусът на фирмата е постигане на най-високо качество на крайния продукт чрез високо продуктивно оборудване.


AUXPAMA

Фирмата е насочена към проектиране и създаване на решения за автоматизация на производството – транспортиране на тесто, системи за втасване, машини за надрязване на тесто, линии за багети и др. Философията на фирмата се основава на предлагането на решения, съобразени с нуждите на клиента.


B-PLUS

Фирмата предлага автоматични линии за производство на арабски хлябове и лаваш, както и стандартно оборудване за производство на европейски типове хляб и сладкарски изделия.


MAC PAN

Предлага пълната гама от машини и оборудване за хлебопроизводството и сладкарството, както за занаятчийското, така и за индустриалното производство. Фирмата е популярна с надеждността и дълготрайността на машините и оборудването, които предлага.


DAUB

Фирмата е специализирана в производството на машини за разделяне на тесто и за рязане на хляб. Daub машините са фокусирани върху експлоатационната гъвкавост, удобството при работа с тях, хигиената и безопасността. Предлаганите от фирмата машини са известни със солидната си конструкция, дълъг срок на експлоатация, лесна поддръжка и приемливи цени.


KITZINGER

Един от най-добрите европейски производители на машини и съоръжения за измиване и дезинфекция на тави, каси и други в хлебопроизводствените и сладкарски предприятия. Продукцията на фирмата се отличава със стабилно качество и дълготрайна експлоатация.


MECH-MASZ

Компанията MECH-MASZ е най-големият производител на машини и аксесоари за хлебопроизводството и сладкарството в Полша. Основните отличителни черти на марката MECH-MASZ са функционалността и високото качество на машините, които предлага. На българския пазар фирмата се представя с оборудването си за рязане и опаковане на хляб /автоматични и полуавтоматични решения/, машини за кремове и др.


BOYENS BACKSERVICE GMBH

Фирмата предлага широка гама от универсални видове олио за лесно отделяне на печива от форми и тави, смазващо олио за машини за ХВП в различни разфасовки, сладкарски желета - прахообразни и готови за употреба, уреди за впръскване както за различните видове олио, така и за различните видове желета. Продуктите са 100% натурални и не съдържат ГМО.

Адрес
4023 Пловдив, ЖР "Тракия"
ул. "Свети Княз Борис I-ви Покръстител", блок 13А
GPS: 42.1399283, 24.7931609

Контакт
тел.: 032 699 625
тел./факс: 032 678 177
моб: 088 890 24 90
моб: 089 790 10 14
моб.: 089 755 42 86 /WhatsApp & Viber/
e-mail: jordan@bulpan-bg.com
http://bulpan-bg.com